WORKSHOPS

Workshops
BY IDA DRIESSEN

Meer dan 30 jaar is de passie van Ida Driessen hairstyling en make-up in combinatie en met respect voor de prachtige persoonlijkheid. Elke dag is ze bezig met het inspelen op de laatste haartrends en nieuwste technieken.

Block-green
dots-pink-small (Demo)

WORKSHOPS

block-red (Demo)
dots-pink-small (Demo)
HAIRSYLIST WORKSHOPS/BIJSPIJKER LESSEN

Kleuren theorie en praktijk, kleurtechnieken o.a.balayage, werken met folies, knippen en stylen dames/heren vak, langhaar opsteken bruidskapsels maken.

Ben jij hairstylist of hairstylist in opleiding en wil je graag nog eens goed uitgelegd krijgen hoe een bepaalde techniek werkt, neem dan contact met mij op dan kunnen we gericht een opleiding of bijspijker plan maken voor jou op maat voor één of meerdere avonden misschien met een collega of meerdere cursisten.

Een avond is van 19:00 uur tot 22:00 uur

De prijs is 195,00 incl.BTW per avond

Voor meer informatie bel of app naar 06 54666299 of mail naar idadriessen@5thavenuestyle.nl

Hoop je snel te zien!

MAKE-UP WORKSHOP

Zou jij graag willen weten hoe je mooi een bruid opmaakt of iemand een frisse naturel look kan geven zonder dat het er “geplamuurd” uitziet of prachtige gala look en hoe je moet shapen en/of correctie kan toepassen zonder dat dat te zien is of weten wat je moet doen bij een fotoshoot of gewoon omdat je het leuk vind om meer te weten over hoe je make-up aanbrengt? Lees dan snel verder want…..,

Binnenkort start ik weer met een nieuwe beginners-workshops van 5 lessen, waarin ik je de kneepjes van het vak ga leren.

De workshops zijn één keer in de twee weken zodat je tussendoor tijd hebt om te oefenen en je voor te bereiden op de volgende workshop.

De workshops worden gegeven hier in de salon een vol programma in een gezellige ongedwongen sfeer vanaf 19:00 uur tot ongeveer 22:00 uur (met eventuele uitloop tot 22:30 uur naar eigen keus) in een kleine groep van maximaal 5 cursisten dus veel aandacht, vanaf de 2e les werkt je op zelf meegebrachte modellen.

Aan de orde komen o.a. natural look, bruidsmake-up 2e en 3e generatie (moeder van de bruid/bruidegom), smokey eyes, eyeliner-look en nog veel meer tips en triks!

We werken met het make-up merk Pupa Milano en er zal een starters basis pakket voor je klaar staan.

Na deze 5 workshops is er nog een vervolg programma mogelijk waarbij we dieper en uitgebreider op de materie ingaan.

De kosten zijn 350,- euro voor de workshops en 100,00 euro voor het starterspakket inclusief penselen set (t.w.v. 300,00 euro).

Totale kosten 5 x workshops inclusief starterspakket is 450,- euro.

Voor meer informatie bel of app naar 06 54666299 of mail naar idadriessen@5thavenuestyle.nl

Hoop je snel te zien!

block-red (Demo)
dots-pink-small (Demo)
IK KOM GRAAG IN CONTACT

Bel ons op 06 54 66 62 99, mail ons op idadriessen@5thavenuestyle.nl of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    5th Avenue Style Hair & Make-up
    Ook bereikbaar via social media

    Webshop

    Ga naar de webshop, klik op onderstaande knop.

    WEBSHOP