DE SALON

Hair & Make-up
DE SALON

5th Avenue Style Hair & Make-up

Aan de ‘s-Gravenweg 609, is een stijlvol en professioneel ingerichte salon die in het teken staat van aandacht en ontspanning.

Er wordt alle tijd genomen om te luisteren naar jou wensen om samen te onderzoeken wat er voor jou aan mogelijkheden zijn wat betreft coupe, kleur en make-up die jou de mooiste uitstraling geven. Afhankelijk wat bij je past, hoe de vorm van je gezicht is, wat de kleur van je huid en je ogen zijn, welke mogelijkheden je haartype en -lengte bieden en wat bij je lifestyle past zodat je stralend de deur uit loopt met een perfect geknipt en gekleurde coupe en als gewenst een make-up touche-up met advies na je behandeling in de salon.

De producten die gebruikt worden zijn uitsluitend van de merken Natulique (vegan), Pupa Milano en Maxliss en zijn up-to-date wat betreft technologie en de laatste trends qua kleur.

Block-green
dots-pink-small (Demo)
ONZE MERKEN

Een mooie look begint natuurlijk met gezond en glanzend haar. Er zijn voor ieder haartype en iedere coupe de juiste producten in huis, van onder andere Natulique (vegan), Maxliss. En voor make-up is er een uitgebreid assortiment van het trendy make-up merk Pupa Milano.

Natulique

NATULIQUE is een exclusief salon merk voor professionals met aandacht voor mens en milieu.

Maxliss

MaxLiss Professional ontwikkelt keratine behandelingen en nazorgproducten.

PupaMilano

PUPA Milano is een trendy merk dat inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en beauty.

"Beauty begins the moment you decide to be yourself"

- Coco Chanel -

IK KOM GRAAG IN CONTACT

Bel ons op 06 54 66 62 99, mail ons op idadriessen@5thavenuestyle.nl of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    5th Avenue Style Hair & Make-up
    Ook bereikbaar via social media