SPECIALS

Specials
BY IDA DRIESSEN

Ida Driessen is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, ze volgt alle trends nauwkeurig en bezoekt regelmatig workshops, trainingen en symposiums in het binnen en buitenland. Ze kan je garanderen dat ze altijd de best passende behandeling van dat moment zal aanbieden. Hieronder vind je een overzicht de specials naast de “Regular cut, Color, Lady and gentleman” behandelingen die Ida Driessen in haar salon 5th Avenue style Hair & Make-up momenteel aanbiedt.

Block-green
dots-pink-small (Demo)

FEEST- EN GALAKAPSELS

FEEST- EN GALAKAPSELS

Ida Driessen is gespecialiseerd in het stylen van haar. Zij werkte mee aan diverse bruidsreportages, fotoshoots en maakte ze deel uit backstage teams van onder andere Redken en L’Oreal voor evenementen zoals “the international Amsterdam Fashion week” en afstudeerprojecten graduations fashionschows van ArtEZ (hogeschool voor Fashion, Art&Disign in Arnhem) waar o.a. de grote namen als Victor&Rolf en Lidewij Edelkoort vandaan komen.

BRUID

VOOR DE BRUID

Als aanstaande bruid wil je dat de belangrijkste dag van je leven wordt zoals je had gedroomd. Dat begrijpt Ida heel goed en daarom neemt ze de tijd om uitgebreid met je te bespreken wat jou voor ogen staat. Een bruid begrijpen vindt ze van het grootste belang. Er zijn voor jou een breed scala aan mogelijkheden en samen komen we tot de perfecte uitstraling voor de mooiste dag van je leven.

MAKE-UP

MAKE-UP BEHANDELINGEN

Maak jij je zo op dat je het mooiste uit jezelf haalt? Als je weet welke producten en kleuren voor jou geschikt zijn én hoe je het zelf het beste kan aanbrengen, heb je vaak snel een gemakkelijk een mooi resultaat. Make-up is net als de mode ieder seizoen onderhevig aan trends. Er zijn altijd een aantal ‘looks’ die iedereen mooi staat, máár niet alle trends zijn voor iedereen geschikt…

FACE FRAMING, MONEY PIECE, FOILYAGE & BALAYAGE

FACE FRAMING-MONEY PIECE EN BALAYAGE

Face Framing

De naam legt eigenlijk al uit wat face framing highlights zijn: highlights die rondom je gezicht vallen. Ida weet deze highlights strategisch om jouw gezicht te plaatsen. Als je samen met Ida vervolgens ook de juiste kleur kiest, complementeert het gelijk je huidskleur.

Money Piece

De money piece is een kleurtechniek waarbij alleen de contouren van het haar opgelicht worden. Het effect is dus goed zichtbaar.

Foilyage/Balayage

Je ziet Balayage steeds meer en het is een perfecte vervanger de folie highlights. De balayage of foilyage techniek geeft een natuurlijker effect en zorgt ervoor dat een uitgroei minder snel opvalt.

"Beauty begins the moment you decide to be yourself"

- Coco Chanel -

IK KOM GRAAG IN CONTACT

Bel ons op 06 54 66 62 99, mail ons op idadriessen@5thavenuestyle.nl of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    5th Avenue Style Hair & Make-up
    Ook bereikbaar via social media

    Webshop

    Ga naar de webshop, klik op onderstaande knop.

    WEBSHOP