NATURIGIN

Merk
NATURIGIN

Wij zijn van mening dat schoonheid niet alleen om een ​​goed uiterlijk gaat… Net zo belangrijk, het gaat om zorg! Zorg voor jezelf en zorg voor onze planeet! Onze naam, NATURIGIN, is een samenstelling van de woorden Nature en Origin, die samen met ons handelsmerk; het blad, staat symbool voor de bijdrage van NATURIGIN aan een groenere omgeving en onze focus op het welzijn van lichaam en geest.

We gebruiken de schoonste energiebronnen om de beste ingrediënten uit de natuur te combineren met hoogwaardige en exclusieve kwaliteit in al onze producten. Het is belangrijk voor ons om zorg te dragen voor de natuur, daarom is onze verpakking gebaseerd op gerecycled plastic dat uit de oceaan wordt gehaald.

Block-green
dots-pink-small (Demo)

Geboren en getogen in Denemarken

We zijn geboren en getogen in Denemarken, geïnspireerd door de groene Scandinavische landschappen en gemotiveerd door de nordic way of life – dit is ons DNA. In deze instellingen hebben we de meest kostbare kruiden en bessen gevonden die we gebruiken om elk van onze formules te verrijken.

Geïnspireerd door het scandinavische landschap

Geïnspireerd door het scandinavische landschap, selecteren we zorgvuldig de meest kostbare en pure ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Onze producten zijn gemaakt met het beste Scandinavische fruit en bessen in combinatie met voedende essentiële oliën. We garanderen dat de ingrediënten hun volledige potentieel waarmaken om je haar en huid te behandelen.
IK KOM GRAAG IN CONTACT

Bel ons op 06 54 66 62 99, mail ons op idadriessen@5thavenuestyle.nl of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    5th Avenue Style Hair & Make-up
    Ook bereikbaar via social media

    Webshop

    Ga naar de webshop, klik op onderstaande knop.

    WEBSHOP