Specials

Ida Driessen is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, ze volgt alle trends nauwkeurig en bezoekt regelmatig workshops, trainingen en symposiums in het binnen en buitenland. Ze kan je garanderen dat ze altijd de best passende behandeling van dat moment zal aanbieden. Hieronder vind je een overzicht de specials naast de “Regular cut, Color, Lady and gentleman” behandelingen die Ida Driessen in haar salon 5th Avenue style Hair & Make-up momenteel aanbiedt.

Feest- en galakapsels

Feest- en galakapsels

Ida Driessen is gespecialiseerd in het stylen van haar. Zij werkt mee aan diverse bruidsreportages, fotoshoots en maakt ze deel uit backstage teams van onder andere Redken en L'Oreal voor evenementen zoals "the international Amsterdam Fashion week" en afstudeerprojecten graduations fashionschows van ArtEZ (hogeschool voor Fashion, Art&Disign in Arnhem) waar o.a. de grote namen als Victor&Rolf en Lidewij Edelkoort vandaan komen.

Lees meer

Voor de bruid

Voor de bruid

Als aanstaande bruid wil je dat de belangrijkste dag van je leven wordt zoals je had gedroomd. Dat begrijpt Ida heel goed en daarom neemt ze de tijd om uitgebreid met je te bespreken wat jou voor ogen staat. Een bruid begrijpen vindt ze van het grootste belang. Er zijn voor jou een breed scala aan mogelijkheden en samen komen we tot de perfecte uitstraling voor de mooiste dag van je leven.

Lees meer

Make-up behandelingen

Make-up behandelingen

Maak jij je zo op dat je het mooiste uit jezelf haalt? Als je weet welke producten en kleuren voor jou geschikt zijn én hoe je het zelf het beste kan aanbrengen, heb je vaak snel een gemakkelijk een mooi resultaat. Make-up is net als de mode ieder seizoen onderhevig aan trends. Er zijn altijd een aantal 'looks' die iedereen mooi staat, máár niet alle trends zijn voor iedereen geschikt... 

Lees meer

Balayage en Omre color

Balayage en Omre color

Je ziet Balayage steeds meer en het is een perfecte vervanger de folie highlights. De balayage techniek geeft een natuurlijker effect en zorgt ervoor dat een uitgroei minder snel opvalt.
Balayage is een van oorsprong Franse techniek dat al bestaat vanaf 1970. Er word op een schilderachtige manier, zonder gebruik van folies, een highlight aangebracht op het haar. Het effect hiervan is een zeer natuurlijke sunkissed look.

Lees meer

Maxliss keratine behandeling

Maxliss keratine behandeling

Een keratine behandeling is een extreem krachtige haarhersteller die in staat is om het haar optimaal te herstellen en de conditie van het haar te verbeteren. Keratine is dus geen permanente straightener, maar een herstellende behandeling! De keratine behandelingen van MaxLiss bieden intensieve verzorging, krachtige versterking en optimale hydratatie aan droog, beschadigd en pluizend haar.

Lees meer

 

Ik kom graag in contact

Wil je graag een afspraak maken in de salon of ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze en ideeën voor een show of bruiloft?

Bel me of laat je bericht achter via het formulier.Vul je naam in aub.
Vul een geldig e-mailadres in aub.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Facebook