Make-up behandelingen

Maak jij je zo op dat je het mooiste uit jezelf haalt? Als je weet welke producten en kleuren voor jou geschikt zijn én hoe je het zelf het beste kan aanbrengen, heb je vaak snel een gemakkelijk een mooi resultaat. Make-up is net als de mode ieder seizoen onderhevig aan trends. Er zijn altijd een aantal 'looks' die iedereen mooi staat, máár niet alle trends zijn voor iedereen geschikt... 

Bij een make-up advies geeft Ida de juiste tips & tricks die geschikt zijn voor jouw gezichtsvorm, kleur ogen en stijl. Dit kan zijn een natuurlijke make-up, party-look of een bruids-make-up. Dit is een advies die op maat gemaakt is en passend bij jouw wensen.

Voor een mooie partylook voor dat geweldige feest waar je naar toe moet, kan Ida in 30 minuten een prachtige basis make-up aanbrengen met een intens ‘smokey eye’ of een verleidelijke ‘eye liner’. Waardoor je schittert op je feest!

« Terug naar overzicht

Ik kom graag in contact

Wil je graag een afspraak maken in de salon of ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze en ideeën voor een show of bruiloft?

Bel me of laat je bericht achter via het formulier.Vul je naam in aub.
Vul een geldig e-mailadres in aub.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Facebook