MAXLISS

Merk
MAXLISS

MaxLiss Professional ontwikkelt keratine behandelingen en nazorgproducten. Keratine is een lichaamseigen eiwit (aminozuur) die onder meer in het haar, de nagels, de huid en tanden zit. Op natuurlijkerwijze maar ook door invloeden van buitenaf (klimaat, föhnen/tangen, verven, etc.) verliest het haar de lichaamseigen keratine, waardoor het haar veroudert. De keratine-eiwit (in tegenstelling tot de keratine in de huid) wordt niet meer door het lichaam aangevoerd/toegevoegd.

De aminozuren hyaluronzuur en Prodew500® in de MaxLiss keratine behandelingen, hebben dezelfde werking als de lichaamseigen keratine en vullen de verloren keratine aan. Het haar wordt door de effectieve en unieke combinatie optimaal hersteld op een zo natuurlijk mogelijk wijze.

Block-green
dots-pink-small (Demo)

Extreem krachtige haarhersteller

Een keratine behandelingen is een extreem krachtige haarhersteller die instaat is om het haar optimaal te herstellen en de conditie van het haar te verbeteren. Keratine is dus geen permanente straightener, maar een herstellende behandeling!

De keratine behandelingen van MaxLiss bieden intensieve verzorging, krachtige versterking en optimale hydratatie aan droog, beschadigd en pluizend haar. MaxLiss biedt 3 verschillende keratine behandelingen. Iedere behandeling richt zich op een ander haartype, waardoor MaxLiss de perfecte verzorging kan bieden aan iedereen. Voor zowel fijn haar dat volume mist, als voor dik, krullend haar dat minder krul en/of volume wenst, MaxLiss biedt voor ieder haartype en gewenst resultaat een unieke keratine behandeling.

IK KOM GRAAG IN CONTACT

Bel ons op 06 54 66 62 99, mail ons op idadriessen@5thavenuestyle.nl of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    5th Avenue Style Hair & Make-up
    Ook bereikbaar via social media